Om strikogkod.dk

(Work in Progress)

Denne udgave af strikogkod.dk er bygget i WordPress. Jeg har brugt start-temaet underscore_s med scss, samt nogle få plugins.

Jeg har valgt at bruge css grid til layout, selv om det endnu ikke supporteres af alle browsere, simpelthen for at øve mig, lære noget nyt, og fordi det er mig der bestemmer her.

WordPress tema:

WordPress plugins:

Ikoner


Strik & kod

 

Astrid bagte kagebunde og lagde en fantastisk lagkage sammen, Annette bagte boller og lagde hus til, Karen havde hverken håndarbejde eller laptop med (!), Marie og Lisa både strikkede og legede med KnitML. Sådan hygger man sig en grå sommereftermiddag.

Alt arrangeret via Twitter, og det blev også startskuddet til denne hjemmeside og en lang række gode eftermiddage og aftener omkring et bord – med håndarbejde, computere, mad og drikke og masser af gode samtaler.

 

Da Apple lancerede iBooks Author var det også til en #strikogkod-session, at vi fik banket en – øh – meget interessant e-bog sammen. Med de forhåndenværende søm.

Her på #strikogkod vil det ikke handle så meget om strikkeopskrifter som om links til gode anvisninger, beskrivelse af teknikker og online værktøjer. I hvert fald indtil videre.